2010/09/21

„Ilyenek vagyunk mi”– 2010-es helyzetkép a magyar nőkről

Meghívó


Kedves Lányok, Asszonyok, Klubtagok és Érdeklődők!

szeretettel várunk mindenkit klubunkban, a Bp. VI. Andrássy u. 124-ben
2010. október 5-én-én (kedden) 17 órakor.


A klubdélutánon vitaindítónak szánt előadásában dr.Laczkó Zsuzsa, a SEED korábbi munkatársa fog beszélni arról, hogy milyen a magyar nők helyzete számokban.
„Ilyenek vagyunk mi”– 2010-es helyzetkép a magyar nőkről.
Jobb-e vagy rosszabb nálunk nőnek lenni, mint a többi EU-s tagállamban és azon kívül, -a politikában, -a munkaerőpiacon, -a családban és -vállalkozónőként? Hogy melyek ezek a területek, az derüljön ki a találkozónkon.
    A gondokat és a megoldási lehetőségeket kötetlen beszélgetésben vitatjuk meg.


      Figyelmetekbe szeretnénk ajánlani:
      • Kérjük javaslataitokat  2011. évi találkozóink programjának összeállításához.

      • Beszámolunk találkozóinkról az Indiai Vállalkozónők delegációjával és a Német Nőszövetség képviselőivel.

      • Szeptemberi klubtalálkozónkon szó volt a vállalkozó és könyvelő kapcsolatáról. Az összefoglaló itt olvasható.
      • A MÜE Károly körútért szekciójának tagjai találkozójukon, a Budapest Szíve projektirodában ellenezték a Károly körúti úttest felújítás során értelmetlenül már kivágott és az összes még meglevő fa Astoriáig tervezett kivágását.
        Tagjaink, a részükre tartott tájékoztatón meglepetéssel értesültek arról, hogy nekik,  de nélkülük hoznak létre egy 10 fős egyesületet és vásárlói kedvezmény-kártya rendszert, amelyről meg sem kérdezték véleményüket, bár azt már tudták, hogy vállalkozásonként 10000 Ft-ot kell majd fizetni.
        A kérdésre tagjaink nem kaptak választ, hogy kik ennek a belvárosi klubkártyának a kezdeményezői és hol lehet megtalálni őket.

      • A SEED várja olyan vállalkozások jelentkezését, akik készen állnak arra, hogy egy hat hónapos tréning során jelentős mértékben fejlesszék internetes, valamint on-line marketing tudásukat, ezen keresztül a vállalkozásukat. Ehhez a program megvalósítóitól minden szakmai és technikai segítséget megkapnak.
        Amennyiben érdekel benneteket ez a lehetőség, küldjétek el az innen letölthető jelentkezési lapot az ahorvath@seed.hu címre.

      •  A JÓL-LÉT Közhasznú Alapítvány meghív bennünket a JÓL-LÉT Műhely, 2010. szeptember 27.-én 10.00 – 12.30 óráig tartandó
         "A kisgyermekes szülők sikeres munkavállalásáért" című projektzáró rendezvényére.
        Helyszín: Marczibányi téri Művelődési Ház (1022, Bp. Marczibányi tér 5/a)
        Regisztráció itt!




        Nincsenek megjegyzések: