2013/10/02



Kedves Tagtársaink, Barátaink és Érdeklődők!

A Magyar Üzletasszonyok Egyesülete nevében meghívunk szeptemberi
klubeseményünkre
a H13Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központban, 
cím: 1085 Budapest, Horánszky u. 13.!
Időpont: 2013. október 7. (hétfő), 17.30-tól
Havi rendszeres klubösszejövetelünket minden hónap elsőhétfő estéjén tartjuk. A programról a honlapon is tájékoztatást adunk.
Program:
Októberi klubestünk első témája arról szól, hogyan segíti a HITA a női családi kis- és középvállalkozások üzletvitelét és külpiacra jutását és a Tudásalapú Ágazatok térhódítását. Szó esik majd az üzleti partnerkeresés, nemzetközi együttműködések, pályázati konzorciumokba való bekapcsolódási és egyéb lehetőségekről is.
Az előadás címe: „A Nemzeti Külgazdasági Hivatal szerepe a KKV-k külpiacra jutásában - Fókuszban a Tudásalapú Alapú Ágazatok” .
Előadónk Simon Gábor, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal Üzletfejlesztési Főosztály - Tudásalapú Ágazatok Osztály mb. osztályvezetője.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az est második részében a sikeres üzleti megjelenéshez kapunk tanácsolat Lőrinczyné Orsitól Hogyan legyél meggyőző első látásra? címmel:
Lőrinczyné Lukács Orsolya
Mesterfodrász, sminkes, szín- és stílustanácsadó
„ A vonzerő az, amivel úgy kapunk pozitív választ, hogy nem is kérdeztünk semmit.”
Albert Camus
Üzletasszonyként az első benyomásnak óriási jelentősége van. A külsőnkkel való kommunikáció a leggyorsabb kommunikációs eszközünk. A mi arculatunk egyben annak a cégnek az arculata is, amit képviselünk.
Az előadáson olyan külső megjelenés kialakításáról lesz szó, ami megállja a helyét az üzleti életben.
Frizurákat, sminkeket és stylinget készítettem divatbemutatókon, fotózásokon. Fodrász szakmai újságokban, internetes és nyomtatott sajtóban jelennek meg írásaim, fotóim.
Előadásaim, tanácsadásaim arról szólnak, hogy kihez milyen megjelenési stílus illik, ezt hogyan alakítsa ki. Milyen az a szín- és formavilág, ami legelőnyösebben emeli ki a természetes szépségét, az arcforma-, alkati adottságok figyelembe vételével. Olyan önismereti tudás birtokába jutnak a résztvevők, amik személyre szabottak, magabiztossá, sikeressé tesznek.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Minden érdeklődőt szeretettel várunk nyílt klubestünkre, jelenlegi, leendő és régi tagjainkat egyaránt!
Pályázat: 
 A H13 Vállalkozói Inkubációs Programja a fiatal vállalkozók, és Start up-ok sikeres elindulását segíti infrastruktúrával, tudással, kapcsolati tőkével, és forrásszerzési lehetőségekkel. A H13 Vállalkozói Inkubációs Programjában való részvételre pályázati úton lehet jelentkezni. A Pályázatot 2013 szeptemberétől kétféle, „A” és „B” típusú szolgáltatási csomagra lehet benyújtani
Kérés:
Szűkös forrásaink miatt on-line marketingben jártas és idegen nyelvet beszélő önkéntesek segítségét kérjük a MÜE kapcsolatainak erősítéséhez.
Éves tagdíj: 6.000,- Ft.  

Kérjük, hogy a tagdíjat a Budapest Banknál vezetett  10103173-29315200-01003006 sz. számlára utaljátok és az átutalási bizonylatot hozzátok magatokkal!
Szeretettel várunk Benneteket!
Üdvözlettel:
Tar Judit
Elnök
Magyar Üzletasszonyok Egyesülete
http://uzletasszonyokegyesulete.hu
Kérjük támogassa egyesületünket jövedelemadója 1%-ával!
Adószámunk: 18069194-1-41
Köszönjük!

Nincsenek megjegyzések: