2012/10/24

Szlovén-magyar találkozó

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

A Szlovén Köztársaság Nagykövetsége, 2012. november 21-án délelőtt ( időpont egyeztetés alatt ) a Magyar Üzletasszonyok Egyesülete tagjait üzleti találkozóra hívja a Nagykövetség rezidenciájára, 1025 Budapest, Cseppkő utca 68-ba.

A rendezvény célja, hogy a szlovén és magyar résztvevők találkozójával támogassuk a két ország közötti,  üzleti és civil szervezeti kapcsolatok kialakítását, továbbfejlesztését.

Vendéglátóink, a Szlovén Köztársaság Nagykövete Darja Bavdaz Kurel asszony és Goran Kriz úr a nagykövetség vezető gazdasági tanácsadója fog tájékoztatást adni a szlovén gazdasági viszonyokról és az együttműködési lehetőségekről.

A fogadáson várhatóan módunk lesz megismerkedni a Magyarországon tevékenykedő szlovén vállalkozókkal, az "Association of Female Managers", azaz a Szlovén Menedzsernők Egyesületének  néhány tagjával, valamint a szlovén Kereskedelmi Kamara közreműködésével ideutazó vállalkozókkal.

Előzetes megbeszélés szerint tervezzük, hogy lehetőséget biztosítunk a résztvevők vállalkozásainak rövid bemutatására és ennek részleteit a közeljövőben fogjuk egyeztetni a Nagykövetség munkatársaival.
A találkozó előkészítése során szeretnénk bemutatkozási lehetőségeinket optimálisan kihasználni.

Kérjük, hogy rövid szóbeli bemutatkozás, prezentáció, vagy termékbemutatás elképzeléseiket szíveskedjenek mielőbb egyeztetni a rendezvény előkészítőjével, Kamarás Györgyivel.

A szlovén-magyar találkozó regisztrációjának megerősítéséhez az eddig jelentkező érdeklődőket és egyesületi tagjainkat is kérjük, hogy a 2013. éves MÜE tagdíjat, 6000 Ft-ot, 2012. november 10-ig  készpénzben befizetni, vagy  bankszámlánkra átutalni szíveskedjenek.
Számlázási címüket, cég nevüket kérjük átutalásukkal egyidőben e-mail-ben elküldeni   annak érdekében, hogy számláinkat mielőbb eljuttathassuk Önöknek.
 Bankszámlánk: Magyar Üzletasszonyok Egyesülete
számlaszámunk: 61200292-11002020-00000000

A szlovén-magyar üzleti találkozóra jelentkezőket szeretnénk meghívni  a MÜE novemberi klubnapjára, ahol egy kis kikapcsolódás mellett, személyesen is megismerhetjük egymást. 

Kattintással részleteiben is megismerhetik honlapunkról az „Egy este magunkért” klubnapi programot.




Üdvözlettel:
elnökségi tag
Magyar Üzletasszonyok Egyesülete

Nincsenek megjegyzések: