2012/10/18

Novemberi klubnap: „Egy este magunkért”


Kedves Tagjaink, Barátaink és Érdeklődők! 
Szeretettel várunk benneteket klubtalálkozónkon 
Szecesszió Kávéházban
1054 Budapest, Honvéd u.3.

2012. november 5-én, hétfőn, 17:30-tól


Klubnapunkat az „Egy este magunkért” jegyében álmodtuk meg, tele ajándék szolgáltatással és vásárlási lehetőséggel Simon Erika szervezésében.

Tervezünk masszázst, sminkelést, könyv és filmajánlót, gasztro-sarkot.Ehhez kapcsolódóan fordulunk hozzátok azzal a kéréssel, lehetőséggel, hogy aki szeretne valamit megmutatni/adni a többiek számára ebben a témában, azt szeretettel fogadjuk.

Örülnénk ékszer és illatszer-bemutatónak, az egészségünket védő/helyreállító szolgáltatásnak is.Természetesen kiemelt célunk, hogy megtalálhassák egymást a potenciális üzletfelek is!

Szívesen fogadunk új résztvevőket és ajánlhatjátok Ti is mások számára ezt a megjelenési lehetőséget abban a reményben, hogy később ők is tagjainkká válhatnak.

És extraként: mivel közeledik a karácsony, nagyon szívesen fogadunk minden olyan ötletet, amivel a karácsonyi ajándékozást meg tudjátok könnyíteni a Ti szolgáltatásaitokkal! Jöhetnek mind a kézzelfogható ajándékok, mind az "utalványok", erre is gondoljatok a jelentkezéskor!
--------------------------------------------------

Novemberi klubnapunkra szeretettel várjuk a szlovén-magyar üzleti és civil szervezeti találkozóra már regisztrált érdeklődőket is.
A remek klubprogramon kívül a résztvevők a szlovén nagykövetségen tervezett rendezvényről további tájékoztatást kaphatnak és egyeztethetnek a november 16.-i  találkozóval kapcsolatban  Kamarás Györgyivel .

Továbbra is várunk önkénteseket!
Szűkös forrásaink miatt önkéntesek segítségét kérjük a MÜE honlap szerkesztéséhez, valamint szívesen vennénk külkapcsolataink erősítéséhez idegen nyelvet beszélő tagok közreműködését is.

Mindenkit szeretettel várunk, aki tagja volt, vagy ma is tagja az egyesületnek!

Üdvözlettel az Elnökség nevében:

Tar Judit
elnök
Kővári Györgyi
elnökségi tag


Nincsenek megjegyzések: