2011/09/21

Interjú a Kossuth Rádióban



2011 szeptember 21 délután fél négykor




Feldmár András, Kanadában élő pszichológus tartott terapeuta továbbképzést E(l)set(t)tanulmányok címmel, szeptember 19-20-án, az Arany 10-ben. A Kossuth Rádió, Közelről c. műsorában, szeptember 21-én 15.30-kor hallható élő interjú elején, a képzésben résztvevő egyik tagtársunk, Barth Anna coach is beszélgetett a képzés fontosságáról, módszerekről, a coachingban való hasznosíthatóságról.
Hallgassátok szeretettel élőben, vagy online a Kossuth Rádió honlapján!  

A képzés utáni személyes élményeit pedig itt osztotta meg:  


Önkéntes önkéntesség

Magyar Üzletasszonyok Egyesületének nyílt elnökségi ülésén azon tanakodtunk, ki, milyen értéket tud hozzáadni az egyesülethez.
Sokféle javaslat volt. Mondhatnám, inkább túlkínálat. Persze mi is beletesszük tréningekkel, coachinggal a magunkét. Itt együtt vagyunk azokért – magunkért is – akik az egyesületben közösen gondolkodnak és tesznek, hogy a mikro vállalkozások megmaradjanak, lendületet vegyenek, és legalább kis, majdan középvállalkozássá nőjék ki magukat. (Hátha a tagdíj is bejön J – szerk.megj.)
Milyen idealisztikusan hangzik ez így leírva, tudva a mindennapos működési feltételeket, mégis…
… mégis, az a finom női erő, amellyel megoldunk helyzeteket, az az elegáns odafordulás minden ötlet felé, amely segítő szándékkal jön, az az összetartó erő, ami ezekben az üzletasszonyokban munkál már nagyon sok éve… valahogy megtartja az emberben a hitet.
Nem azért tesszük ezt, mert az önkéntesség éve van, nem is azért, mert ez most divat, hanem mert ez a közösség így működik. Több, mint 15 éve.
Jólesik velük önkéntesen önkéntesnek lenni.


Nagy ölelés :)) Anna



Nincsenek megjegyzések: