2011/09/16

A 90napos Tervező Műhely


Vége a nyári uborkaszezonnak és itt az ősz! Ilyenkor még egy kicsit nehéz visszazökkenni a mókuskerékbe és újra fölvenni a tempót. Mivel tökéletesen átérzem a problémádat (épp hazatérvén egy nyaralásból), segíteni szeretnékNeked. Ezért most a szeptemberi első két workshopom most még teljesen INGYENES!
 
A választható két időpont pedig:
·         Szeptember 22 (csütörtök) – 9:00-17:00
·         Szeptember 27 (kedd) – 9:00-17:00
 
Ezúton szeretnélek meghívni a workshopra, ahol nemcsak jelentős szakmai tudással gyarapodhatsz, hanem még egy kis lelki rásegítést is kaphatsz az év vége előtti hajtáshoz.
 
A 90napos TervezőMűhely témája egy negyedéves tervezési rendszer, amely alapvető struktúra az ActionCOACHrendszerében. A workshop során a munkafüzet témakörei, kérdései és feladatai kapcsán a résztvevők ötleteket tudnak meríteni és új szemléletet szerezhetnek a vállalkozásuk továbbfejlesztéséhez vagy hatékonyabb működtetéséhez, továbbá magánéletük is kedvezőbb fordulatot vehet. 
 
Szeretnéd az év végére kicsit felpörgetni a vállalkozásodat és a saját életedet is?
 
Ha a válaszod IGEN, akkor olvasd tovább a részleteket és jelentkezz, mielőtt betelnek a helyek!
 
A workshop alkalmával egy 40 oldalas munkafüzeten haladunk végig. Közben a hozzá kapcsolódó elméleti anyagot egy szemléletes előadás, vetített prezentáció valamint szituációs játékok segítségével mutatom be. A munkafüzetben a vállalkozásod minden területét elemezzük (pénzügyi és szolgáltatási piacképesség, időgazdálkodás, marketing, teljesítményértékelés, szervezetfejlesztés, emberi erőforrás, stratégia, tervezés, vezetői magatartás, eredményesség stb).
 
Mindenki a saját vállalkozására vonatkozóan értékeli, hogy a megállapítások igazak-e az ő cégére vagy sem. Ezután a hiányzó elemek megvalósítását tervezzük be a következő 4 negyedév valamelyikére, majd megbeszéljük és megtervezzük a megvalósítás tematikáját és módszereit. Meg fogod látni, hogy nem is olyan nehéz megtervezni a lépéseket, és hogy te is birtokában vagy ennek a képességnek.
 
Mindezeket a témákat a jelen lévő 6-10 üzletember egymással is megbeszélheti, ötleteket meríthetnek egymás gyakorlatából, tapasztalataiból és én is adok visszajelzést, mutatok új szemléletet, tanítok egy másfajta látásmódot.
 
Eddig rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a workshopról. A résztvevők azt mondják, hogy ez az egyetlen nap elég volt hozzá, hogy megváltozzon a vállalkozói szemléletük és ezzel az útravalóval képesek voltak elindulni egyhatékonyabb cégfejlesztés irányába, amely a magánéletükre is pozitív hatást gyakorolt.
 
Mindent természetesen egy nap alatt nem tudunk részletesen megbeszélni, de ha valaki ügyes, akkor az itt tanultakat hazatérve meg is valósíthatja és a kapott sablonok segítségével pontosan összeírhatja, betervezheti a feladatait a következő 3 hónapra. Nem lesz ugyan mellette egy coach, aki a végrehajtásban heti rendszerességgel támogatja, de ha szükséges, tartok egyéni utánkövetést, hogy aki elkezdte végrehajtani az általa szükségesnek tartott feladatokat, az kapjon támogatást és ne haljon el a projekt. Ezenkívül lesz lehetőség csoportos coaching foglalkozás keretében a workshopot végzett vállalkozókkal együttműködve a témakörök általam irányított fedolgozására is.
 
Ezt a lehetőséget kár lenne kihagyni!
És ne feledd: összesen csak 20 hely van a két workshopra.
 
A helyszín: Budapest II. kerület, Tölgyfa utca 14. (magasföldszint jobbra, 4-es kapucsengő)
A maximum létszám 10 fő (családias hangulat).
 
Mező Ágnes
Társ az üzletvezetésben
 
Üzletfejlesztési mestertréner+36 70 2988 280
+36 30 3175 905
skype: agnesmezo
www.vilagbajnokvallalkozas.hu

Nincsenek megjegyzések: