2010/08/08

Fókuszban az Évközbeni Adóváltozások


Kedves Lányok, Asszonyok, Klubtagok és Érdeklődők!


2010. szeptember 7-én (kedden) 17 órakor
szeretettel várunk mindenkit klubunkban, a Bp. VI. Andrássy u. 124-ben.

Elemezni fogjuk az évközbeni adóváltozások hatását mikró és kisvállalkozó tagjaink szempontjából. Hogyan befolyásolják a változtatások idei és jövő évi üzleti terveinket? Miben segíthet a könyvelés és mit várhatunk el könyvelőnktől? Érdemes mérleget, vagy főkönyvi kivonatot hozni, mert gyakorlati példák segítségével kérdéseinkre pontosabb választ kaphatunk.
Előadónk lesz  Nágay Márta könyvelő, adószakértő, elnökségünk tagja.
 
Figyelmetekbe szeretnénk ajánlani:
    • Elnökségi ülést tartunk 2010. augusztus 30-án 17 órakor
      az Bp. V. Károly krt. 16-ban ( Merci butik ). Az ülésen az idei és jövő évi klubprogramjainkról lesz szó. A tervezéshez és előkészítéshez minden tagunk aktív közreműködésére számítunk.
    • A hazai gyártók helyzetbe hozása érdekében szakmai társszervezetünk a TMTE, rendezvényt szervez, még lehet jelentkezni!
      Minden textil és ruházati iparban érdekeltnek ajánljuk, hogy vegyen részt, a 2010. szeptember  9. és 10-én, a Trend2-ben megrendezésre kerülő találkozón.
    • 2010. október 5-i klubnapunkra egy különleges divat-bemutatót készítünk elő fiatal iparművészek és külföldi vendégek meghívásával. Összefogásunkkal egy a tiszta vízhez és egészséges környezethez kapcsolódó mozgalmat kezdeményezünk, amely női és családi szempontokat helyez előtérbe.
    • A Lifelong Learning Magyarország Alapítvány a FeltűNŐ Siker projekt keretén belül ingyenes, 3 napos tanfolyamokat szervez kezdő női vállalkozók, vállalkozni szándékozó nők részére.
      Legközelebbi tanfolyamok: 2010. aug. 23-24,27, 30-31,szept. 3, 10. Érdemes minél hamarabb regisztrálni, mert az ingyenes képzés lehetősége csupán a keret kimerüléséig áll fenn.
      További információ és jelentkezés: www.feltunosiker.hu



      Nincsenek megjegyzések: