2009/09/15

Üzleti Randevú

Kedves Tagtársaim és Pártoló Tagjaink!

A mikró és kis vállalkozások sikeresebb működése érdekében nemcsak kifejezetten a textilszakmában érdekelteknek, hanem a kapcsolódó szolgáltatóknak is érdekes lehet a Textilipari Műszaki és Tudományos Egyesület (TMTE) és a VOSZ Textil és Ruházatipari Szekciója által

2009. október 15-re szervezett Üzleti Randevú
.

Az internetes tárgyalás-előkészítés a www.tmte.hu honlapon kétfordulóban történik.

Első körben, szeptember 18-tól helyezik el a beérkezett cégbemutatkozó anyagokat (név nélkül, sorszámozva), a
második körben október 9-ig történik a partnerkiválasztás a honlapon elhelyezett partnerinformációk alapján.

A tavalyi üzleti partner találkozón részt vettem és nagyon hasznosnak találtam. Minden tagunknak és kisvállalkozó társunknak, a MÜE elnökeként személyes tapasztalataim alapján is javaslom, hogy éljen a lehetőséggel és ismerkedjen új potenciális üzleti partnerekkel.

A rendhagyó internetes tárgyalás előkészítésnek köszönhetően, 24 asztalnál, 210 tárgyalást sikerült összehozni a jelentkezőknek egyetlen napon, a modellbemutatók és cégbemutatkozások mellett.

A találkozó célja az, hogy minden résztvevőnek lehetősége nyíljon valamilyen formában bemutatkozni és/vagy kötetlen beszélgetések formájában minél több információt szerezni.

A sok magyar és külföldi partner összehozása egy jól szervezett rendezvény keretében, a legolcsóbb és leghatékonyabb módja a kisvállalkozások kapcsolatrendszerének bővítésére .

További információk:

TMTE – Ecker Gabriella T.: (1) 201-8782;
e-mail: info.tmte@mtesz.hu
VOSZ Textil és Ruházatipari Szekció
Hannauerné Szabó Anna T.: (30) 739-3119

Nincsenek megjegyzések: