2009/04/08

2009. áprilisi klubtalálkozó

2009. április 7.-i klubtalálkozónkon egyesületünk néhány tagjának lehetősége volt vállalkozásának bemutatására.

Martens Emese beszélt textilnagykereskedéséről, a Martenstextilről. Elsősorban természetes pamut, len és viszkóz alapú anyagokat forgalmaznak sportosabb öltözékekhez. A Nyugateurópából és Távolkeletről importált kelmékből a gyártók blúzokat, pólókat, nadrágokat, vagy dzsekiket készítenek.

Tar Judit és Sajdik Ildikó a Falk Art Fórum szervezőiként, prezentációt mutattak be az egyre látogatottabb, éjszakába nyúló rendezvényről. Az antikvitások és képgalériák megtekintése sikk lett a budapestiek és az itt tartózkodó külföldiek körében is. Kultúra üzletek, látványosság, társaság és mindezek együtt magasszínvonalú szórakozás részt venni a Falk Art Fórumon.

Detre Annamária, az ismert színésznő elmondta, miként vált korábbi hivatása megtartása mellett pszichológussá. A több lábon állás lehetőségét keresve, belső indíttatásból fogott hozzá egy új hivatás elsajátításához, a pszichológiához, hiszen színészként konfrontálódott sok-sok megoldható, vagy megoldhatatlannak tűnő konfliktussal.
Honlapján, www.detrestudio.hu -ra kattintva részletesen megismerhetjük, hogy a színészi felkérések mellett tanulásfejlesztéssel, drámajátékos csoportok és interaktív gyermekműsorok szervezésével, készítésével foglalkozik .


Vendégünk volt Csűrös Karola, többszörösen kitüntetett szinművész, a Madách Színház tagja,
aki művészi életpályájáról tartott élvezetes előadást.


Nincsenek megjegyzések: