2009/02/22

Mikróvállalkozóknak Új Képzési Projekt

Tudatos működés, ösztönző vezetés, növekedés, képzés és tanácsadás mikróvállalkozásoknak.
Elindul a SEED új 3 napos ingyenes képzési projektje!

Képzés időpontja: 2009. március 25-27.

Regisztrálni a megfelelő jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével lehet: Jelentkezési lap vállalkozók és munkavállalók részére
A KÉPZÉS INGYENES, AZONBAN REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT.
További felvilágosítás: Földesi Eszter, efoldesi@seed.hu


Ha Ön mikróvállalkozó és már régóta gondolkozik azon, hogy fel kellene vennie valakit, mert nem bírja a sok munkát, vagy hiányzik a vállalkozásából a hozzáértés, a tapasztalat egy adott szakmában és szeretné tudni, hogyan lehet az ön vállalkozását hatékonyabbá tenni, akkor a képzésen választ kaphat rá.

Ha Ön munkanélküli, aki szívesen dolgozna mikróvállalkozásban vagy már mikróvállalkozásban dolgozik és szeretne többet tudni munkahelyéről, saját igényeit érvényesíteni és a munkaadója elvárásainak is megfelelni, akkor érdemes a képzésen részt venni.

A mikróvállalkozó számára a vállalkozásával kapcsolatban az egyik legnagyobb váltás az, hogyha egyedül dolgozó, csak magára számító önfoglalkoztatóból, vagy a családtagjaival dolgozó vállalkozóból munkaadóvá válik.

A projekt célja, képzés nyújtása mikróvállalkozóknak, hogy megalapozottan döntsék el és pénzügyi mutatókkal is alátá­masszák, elbír-e a vállalkozás alkalmazottat.
Milyen feltételekkel, milyen kedvezmények igénybevételével tudják a foglalkoztatást olcsóbbá tenni.
Szükség van arra, hogy a munkavállalók is felkészüljenek a mikróvállalkozónál történő munkavégzésre.

A SEED közös tanulási lehetőséget kínál munkaadónak és alkalmazottnak.
A képzések 3 naposak.

Az első két napon mikróvállalkozók és a munkanélküliek együtt vannak.
A harmadik napon, a mikróvállalkozók az igénybe vehető támogatások és kedvezmények, valamint a foglalkoztatás jogi, adminisztrációs feltételeivel ismerkednek.
A potenciális munkavállalók pedig álláskeresési tréningen vesznek részt.

Az együtt és külön is tartott képzés szimbolizálja azt a kapcsolatot is amely mikróvállalkozásban két nagyjából azonos erőpozí­ciót képviselő fél - a munkaadó és a munkavállaló - között fennáll.

Jól működő munkaadó-alkalmazott viszony csak partneri alapon jöhet létre, amelyből mindkét fél hosszú távon is profitál.

Nincsenek megjegyzések: