2013/11/26

Évzáró Klubesemény

  Kedves Tagtársaink, Barátaink és Érdeklődők!
A Magyar Üzletasszonyok Egyesülete nevében meghívunk a hagyományos
Évzáró Klubeseményünkre,
“ KARÁCSONYI BAZÁR “ 

a Jótékonysági Bazárban,

Beszélgetés, kirakodás, koccintás, licitálás
amelyet idén is a jótékonyság jegyében szervezünk.

A hagyományos évzáró rendezvényünkön ezúttal is lehetőséget biztosítunk a tagok és leendő tagok vállalkozásainak bemutatására, és kapcsolatépítésre egyaránt. A rendezvényen jótékonysági tombolát, karácsonyi vásárt és természetesen az elmaradhatatlan árverést is megtartjuk!

Időpont: 2012. december 02. (hétfő), 17.00-20.00
Helyszín: H13 Diák-és Vállalkozásfejlesztési Központ, 1085 Budapest, Horánszky utca 13. (Egyesületünk új klubhelyszíne)
Program:
16.45-17.00: Regisztráció
17.00-17.10: Köszöntés: Tar Judit MÜE elnök,és Dévényi Kati MÜE társelnök

17.15-17.30: Karácsonyra hangolódunk "Forralt bor és mézeskalács? Igen, de nem csupán ízekben! Lipovszky Csenge illatesztéta elkalauzol minket a világ legexkluzívabb és legművészibb  parfümjeinek birodalmába, ahol a bourbon vanília, a csokoládé, a mandula és a fűszerek kényeztetik az érzékeinket. Kellemes szimatolást!
17.30-18.00: Újrahasznosított farmerekből a Réthy Fashion Divatbemutatót tart. A bemutató előtt és után szabad a próba, ez alkalommal elindítjuk a farmer gyűtést, hozz         magaddal egy megunt farmert! www.rethy-fashion.com  
18.00-18.30: Jótékonysági árverés, bazár – azaz ’kacatlicit’: Licitálás a tagok által hozott tárgyak egyrészről megszerzéséért, másfelől "elsózásáért". Várjuk azokat a kisebb nagyobb tárgyakat vagy kincseket, amelyek másoknak örömet szereznek, vagy éppen jót derülhetnek rajta. (Az összegyűlt adományokból befolyt összeget az Egyesület a Tóth Aladár Zeneiskola Alapítványának, hagyományai szerint hátrányos helyzetű gyerekeknek és családjaiknak ajánljuk fel.)
19.15-19.25: sütiverseny eredményhirdetés
19.25-19.45: tombola sorsolás
19.45-20.00: pezsgős koccintás
17.00-20.00: a rendezvény alatt folyamatosan tart a karácsonyi vásár (a tagok termékeinek, szolgáltatásainak bemutatása, kirakodása)
A rendezvényre idén is várjuk a tagok tombola felajánlásait saját termékük vagy szolgáltatásuk formájában. Emellett hagyományt teremtve meghirdetjük a házi sütemények versenyét, amely során az Egyesületi tagok saját készítésű finomságaikat nevezhetik be a versenybe, a vendégek pedig szavazhatnak rájuk, a végén pedig eredményt hirdetünk.
Az évbúcsúztató klubestünkön nemcsak Klubtagokat, hanem Barátaitokat is szívesen látjuk!
A vásárra és a házi süti versenyre való jelentkezést, valamint a tagok jótékonysági felajánlásait Dévényi Kati adevenyikatalin@gmail.com vagy tarjudit1@gmail.com e-mail címen várjuk.
A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékotokat e-mailben jelezzétek Katinál vagy Juditnál!

Sok szeretettel várunk!
Tar Judit
elnök

Nincsenek megjegyzések: