1994/11/01

Bemutatkozunk

A Magyar Üzletasszonyok Közhasznú Egyesülete (alapszabályunk) 1994-ben alakult azzal a céllal, hogy kapcsolatteremtési lehetőséget és szakmai fórumot biztosítson az üzleti életben érvényesülni akaró tagjainak.


Bárki csatlakozhat hozzánk, aki sikeres vállalkozóvá szeretne válni. Legyen akár családi-vállalkozás vezetője, vagy csak a vállalkozással kacérkodó kismama, esetleg állását elvesztett nő, vagy kíváncsi egyetemista, aki elszánta magát, hogy kis befektetéssel és sok munkával boldogulni akar az üzleti életben.

Éves tagdíjunk 10.000 Ft. Szívesen látjuk, az egy-egy programunk iránt érdeklődőket is, így alkalmanként 1500 Ft a látogatói díj.


A nők vállalkozóvá válását és a vállalkozások sikeres fenntartását segítjük.

Jogi, gazdasági, pénzügyi és marketing szakértőket hívunk meg klubnapjainkra, valamint térítés mentes továbbképzéseket szervezünk.

Tagjainknak, akik nagyrészt mikró-, kis-, és családi vállalkozók,  lehetőségük van találkozóinkon, hogy bemutassák vállalkozásaikat, terveiket. Egymás megismerésével, megbízható üzleti partnerekre is lelhetünk a klubban.

Amiben segítünk:
  • Női vállalkozás és női vállalkozóvá válás támogatása
  • Női lobbitevékenység
  • Szakmai programok, tréningek szervezése
  • Üzleti kapcsolatépítés
  • Együttműködés bel- és külföldi civil szervezetekkel
A nyári szünet kivételével minden hónap első hétfőjén 17.30-tól tartjuk összejöveteleinket klubunkban, amelynek mindenkori helye, honlapunkon és klubnapi találkozóink meghívójában olvasható.
Az aktuális programok, tréningek honlapunk híreiben és továbbképzés címszó alatt olvashatók.