2012/09/25

Októberi klubnap


Kedves Tagjaink, Barátaink és Érdeklődők! Szeretettel várunk benneteket klubtalálkozónkon a Szecesszió Kávéházban,          1054 Budapest, Honvéd u.3. 2012. október 1-én, hétfőn
17:30- GLOBÁLIS ANGOL és az AMERIKAI KULTÚRA HATÁSA VILÁGSZERTE Előadó: Benczik Zsuzsa, az Amerikai Nagykövetség korábbi munkatársa, angol  nyelvtanár Az előadáson érdekességeket hallhatunk arról, hogyan látnak, minket, magyarokat Amerikában és bepillantást nyerhetünk az Angol-Amerikai Kultúrába és ennek világszintű hatásaiba.
Ez évre tervezett programjaink:
  • Októberben MÜE angol klub indul Benczik Zsuzsa vezetésével, Zsuzsa, aki 15 évig élt Amerikában és azt tapasztalta, hogy tőlünk nyugatabbra minden átlag ember beszél angolul. Jól, rosszul, de tud kérdezni, válaszolni a turista kérdéseire - tehát tud kommunikálni, míg itthon ez nem mindig van így. Az angol társalgási tréningeken újrakezdők és haladó angolosok is frissíthetik angol beszédkészségüket.További információk a jelentkezési lap-on és az októberi klubnapon.
  • Czap Ágnes induló 4 részes kommunikációs tréningjére is lehet jelentkezni az októberi klubnapon!
  • Szlovén-magyar üzletasszony találkozót tervezünk november 15-16-án a szlovén nagykövetség védnökségével. A 2 napos programra minden tagunkat várjuk, különösen azokat, akik lehetőséget látnak az együttműködésre a szlovén vállalkozókkal. A potencionális üzleti partnerek összehozásához minden technikai segítséget megadunk és kérjük a program előkészítéséhez regisztráljatok! A név és elérhetőség mellett kérjük a tevékenységi körötök rövid leírását is.
Továbbra is várunk önkénteseket!
Szűkös forrásaink miatt önkéntesek segítségét kérjük a MÜE honlap szerkesztéséhez és szívesen vennénk külkapcsolataink erősítéséhez idegen nyelvet beszélő tagjaink közreműködését is.
Mindenkit szeretettel várunk, aki tagja volt, vagy ma is tagja az egyesületnek!
Üdvözlettel az Elnökség nevében:

Tar Judit, elnök
tarjudit1@gmail.com
Tel.: +36 20 285 12 07

Kővári Györgyi, elnökségi tag
gyorgyikovari@gmail.com
Tel.: 06 30 900 7716

Nincsenek megjegyzések: