2012/01/06

"Út a sikeres vállalkozáshoz" tréning



Kedves Tagtársaim!


A MÜE elnökeként különösen figyelmetekbe ajánlom az "Út a sikeres vállalkozáshoz" tréninget, amelyen magam is részt fogok venni. A 2012. év rendkívüli kihívások elé fog állítani mindannyiunkat. A sikeres túlélésünkhöz minden segítségre szükségünk lesz. Tanulásra, tapasztalataink megosztására, kapcsolataink bővítésére és összefogásunkra.


Tervezzük meg a 2012-es évet!
A Magyar Üzletasszonyok Egyesülete 2012-ben is megtartja 20 órás tréningjét a vállalkozást tervező és a már tapasztalt vállalkozó nőknek.

A tréning célja, hogy a sikeres  vállalkozáshoz szükséges speciális készségek  fejlesztésével erősítse  a résztvevők versenyképességét, legyen szó induló vagy akár több éve működő vállalkozásokról.

Az alkalmanként 5 órás modulokból álló tréning 4 egymást követő szerdán reggel 9-től 2-ig kerül megtartásra, a Mediline Üzletház oktatótermében -13. kerület, Csízmadia u.4.

A képzés ára összesen 10.000 Ft, amelyből 6000 Ft a Magyar Üzletasszonyok Egyesületének 2012-es évi tagdíja. A maradék 4000 Ft a MÜE pénzügyi bázisát erősíti.
Minden tréning résztvevőt kérünk a belépésre, amiért cserében egész évben  igényt tarthatnak a tagoknak járó szolgáltatásokra.

jelentkezzetek a trénernél, dr. Laczkó Zsuzsánál a MÜE Oktatás, Továbbképzés Szekció vezetőjénél!

A tréning időpontjai és tematikája a következő:

Január 25.
„A vállalkozás nem ördöngösség" – avagy a legfontosabb vállalkozói készségek” címmel a résztvevők önismeretének, vállalkozói készségeinek felmérése és fejlesztése lesz a cél, különös tekintettel a hatékony, sikeres  kommunikáció erősítésére.

Február 1.
„Hogyan lehet ennyi mindent egyszerre csinálni?” – időgazdálkodási praktikák vállalkozóknak és családanyáknak.
Február 8.
„Stresszkezelési technikák és praktikák” - a válság, a problémák megnövelik a stressz szintet, de ezt kézben lehet tartani, hogy hogyan, erre ad eszközöket a tréning.

Február 15.
Tervezzük meg a 2012-es évet – üzleti tervezés alapjai, különös tekintettel a pénzügyi tervre – ebben a modulban az üzleti terv fejezeteinek, tartalmának megismerése után olyan pénzügyi számítási, tervezési módszereket sajátíthattok el, amelyek segítenek, hogy ne kerüljetek váratlanul pénzügyi csapdahelyzetbe.

Üdvözlettel,

Kamarás Györgyi
elnök
Magyar Üzletasszonyok Egyesülete

Nincsenek megjegyzések: