2011/05/08

Meghívó a Családi Sportnap programjairaKedves Barátaink,
Tagjaink és Partner Civil Szervezetek!

Mindenkit szeretettel várunk, hogy szabadon játszhassunk, kikapcsolódhassunk családtagjaink és barátaink körében.
Klikkelj ide a Családi Sportnapunk részletes programjához!

Vendégünk, Monspart Sarolta ex-tájfutó világbajnok, tömegsport szakértő javaslataival is kiegészítettük a sportjáték választékot. Nordic Walking síbottal, lábtengó, méta, görkori és gördeszka is felkerültek a listára. A sok rendelkezésünkre álló pályán többen játszhatunk egyszerre, ha többféle sporteszközt hoztok magatokkal. Síbotokat,tenisz, tollas ütőket és labdákat, gördeszkát... a kártyázók, sakkozók a megszokott paklikat és táblákat feltétlenül hozzák magukkal.
Klikkelj ide, és jelentkezz a programokra!

Vendégeink között lesz néhány gyermek egy budapesti gyermekotthonból. Játsszunk együtt és gazdagodjunk kölcsönösen új élményekkel!

A belépőjegyek, (a gyerekeké is) egyben a zsákbamacska sorsoláson is részt vesznek.
Kérem hozzatok hasznos, vagy bolondos apróságokat a két zsákbamacska zsákba.Az egyik zsákból, a csak kisebb (14 évesig) gyerekeknek, a másikból az összes többi vendégnek húzzuk ki a meglepetéseket.

Örömmel vennénk adójuk 1%-os felajánlását mindazoknak, akik támogatni kívánják tevékenységünket, amely közérdeket szolgál, nyitott és nyilvánosan figyelemmel kísérhető! Elsősorban női mikró és kisvállalkozások érdekérvényesítéséért lobbizunk, valamint továbbképzéseket és kapcsolatépítési lehetőségeket szervezünk programjainkkal. A MÜE minden megmozdulását önkéntes munkaként, tagjaink szervezik, forrásaink kizárólag csak a befizetett tagdíjakból és az 1 %-os felajánlásokból  képződnek.

Nincsenek megjegyzések: