2011/01/03

Miért legyek tag a MÜE-ben?

Miért érdemes tagként csatlakozni
a Magyar Üzletasszonyok Egyesületéhez?


A Magyar Üzletasszonyok Közhasznú Egyesületéhez bárki csatlakozhat, aki sikeres vállalkozóvá szeretne válni. Legyen akár családi-vállalkozás vezetője, vagy csak vállalkozással kacérkodó kismama, esetleg munkanélkülivé vált nő, vagy kíváncsi egyetemista, aki elszánta magát, hogy kis befektetéssel és sok munkával boldogulni akar az üzleti életben.

A vállalkozóvá válást és a vállalkozói létet segítik a jogi, gazdasági, pénzügyi és marketing szakértők meghívásával szervezett klubnapjaink. Aktuális klubtalálkozóink témái és időpontjai honlapunkon olvashatók.

Tagjaink bemutathatják találkozóinkon vállalkozásaikat, sőt a MÜE honlapján is közzétehetik link lehetőséggel vállalkozásukról azt, amit meg szeretnének ismertetni tevékenységükről, elérhetőségükről.Egymás megismerésével, megbízható üzleti partnerekre is lelhetünk a klubban.

Amiben tehát segítünk:
  • Üzleti kapcsolatépítés 
  • Folyamatos tájékozódás a vállalkozások jogi, gazdasági környezetéről
  • Szakmai programok, oktatás 
  • Női témák, női vállalkozás, női vállalkozóvá válás, női lobbitevékenység
  • Kapcsolat bel- és külföldi civil szervezetekkel, érdekvédelem 
  • Bizalom Családi Hitelünk segítségével mikró-hitelt is adhatunk
A hozzánk csatlakozók vállalkozásainak sokszínűsége megkívánja, hogy tagjaink közös érdekei és specifikus szakmai igényei is érvényesülhessenek és külön-külön tudjunk egyes részterületekkel foglalkozni. Bárki bejelentkezhet üzleti, vagy privát érdeklődése szerint egyszerre több szekcióba is. Jelenleg 8 szekció működik.

Tagjaink részére ingyenes jogi pénzügyi, adózási tanácsadást nyújtunk. Segítjük tagjainkat, hogy részt vehessenek civil és szakmai fórumokon, konzultációkon, kiállításokon, pályázatokon, továbbképzéseken.

A MÜE elnökségi tagjai, Detre Annamária, Márián Judit, Nágay Márta, Tar Judit és Kamarás Györgyi várják az egyesület eredményesebb tevékenysége érdekében ötleteiteket és véleményeteket, mert a klubtalálkozók témái a tagok igényei és javaslatai alapján kerülnek kiválasztásra.

2011. éves programterveink
segíthetik vállalkozni szándékozó, vagy már vállalkozó tagjainkat, hogy felkészültebben, rugalmasabban tudjanak alkalmazkodni az állandóan változó gazdasági környezethez.

Kérjük, hogy hívjátok fel könyvelőitek és ismerőseitek figyelmét, hogy a jövedelem adó 1%-át a MÜE részére ajánlják fel, annak érdekében, hogy a jövőben is színvonalas programot nyújthassunk és még több vállalkozás iránt érdeklődő lányt és asszonyt vonhassunk be egyesületünk rendezvényeibe.

Minden hónap első keddjén 17.30-tól tartjuk klubtalálkozóinkat a 1062 Budapest Andrássy u. 124-ben.
Az aktuális programok honlapunkon olvashatók.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!



Kamarás Györgyi
elnök
mue@merci.tm.hu

Nincsenek megjegyzések: