2010/06/04

Az Élet-Öröm klubnapunk sikrere

Kedves Hölgyeim és Uraim, Tagtársaink!


Szeretném megköszönni a sok munkát, amivel a rendezvényt
előkészítettétek, mint szervezők és mint résztvevők.

Lehet, hogy azonnal nem származik közvetlen haszon a terméketek, vagy
szolgáltatásotok eladásából, de a hírünk és az egyesület iránti figyelem
növekszik és a közvetett haszna elér benneteket is. Ha többen vagyunk együtt jobban kihasználhatjuk a médiákon keresztül a ránk irányuló érdeklődést. Így bővülhet kapcsolati rendszerünk is.

A rendezvényünket követő napon egy Uniós KKV konferencián többekkel találkoztam, akik hallották, milyen érdekes rendezvényünk volt, vagy vendégként látogattak el hozzánk és nagyon dícsérték, hogy milyen kellemes családias hangulatú volt az Élet-Öröm klubnapunk.

A DIGI tévében június 14-én leszünk adásban, a Terézvárosi Önkormányzat Híradóban, kb. 18 és 19 óra körül, valószínűleg a Civil Szféra című részben.
Ha nincs DIGI kábel csatornátok, akkor a lpmedia.hu honlapon megnézhetitek az élőadás címszó alatt, de lemezen is meg fogjuk kapni a felvételeket.

Javasoltam a kommunikációs igazgatónak, hogy indítsanak egy kisvállalkozásokról szóló sorozatot , amelyben beszélgethetnénk a mikró- és kisvállalkozók szerepéről, hasznáról, támogatásuk szükségességéről.

Más médiáknál is próbálkozunk.

A Civil Rádióban a közel jövőben egy sorozat részeként fogunk várhatóan elő adásban beszélgetni az Éva Lányai című műsorban az Élet-Öröm klubnapról és
terveinkről.

Sikereink eléréséhez együttműködésünk, összefogásunk az út!
Szeretettel üdvözlök mindenkit,


Kamarás Györgyi
MÜE elnök

Nincsenek megjegyzések: