2010/03/19

Meghalunk kis- és középvállalkozóként!


Kedves Tagtársaink és Érdeklődők!
Szeretettel várunk benneteket klubunkban,
2010. április 6-án, kedden
Bp. VI. Andrássy u. 124. I. emeleten.



16.30-17.30 óráig
A Pénzügyi Intelligencia szekció hírei:
  • Nágay Márta könyvvizsgáló kisebb csoportos, vagy egyéni konzultáció lehetőségét ajánlja fel az egyesületünk tagjainak, könyvelői és adótanácsadói területen.
  • Közkívánatra ismét szó lesz a vállalkozói nyugdíjakról, Dusik Andrea pénzügyi tanácsadó válaszol a kérdésekre.
  • Bemutatkozik jogi tanácsadónk, aki felajánlotta, hogy a jövőben tagjaink kérdéseire e-mailben térítésmentesen fog válaszolni.
  • Egyesületünk működésének és fejlődésének feltétele, hogy éljünk pályázati lehetőségeinkkel.
    Honnan szerezzünk saját forrást, hogy pályázhassunk? Sok kicsi sokra megy, így kérjük, hogy az éves tagdíjat mindenki fizesse be!
17.30-18 óráig
Egészséges Életmód szekció
  • Egészséges Életmód szekció tagja, dr. Skultéti Judit orvos, intimtorna szakértővel beszélgethetünk az intimtornáról nemcsak nőknek.
  • Az Egészséges Életmód szekció beszámol találkozójukról, amelyen a csoport tagjai előkészítik a nyárra tervezett Élet-Öröm rendezvényt. Közös gondolkodásra és tervezésre invitáljuk az egészséges életmóddal kapcsolatos kereskedelemben és szolgáltatásban érdekelt vállalkozókat.


18 órától
Divat és Stílus szekció
  • A Divat és Stílus szekció tagjainak figyelmét felhívjuk társszervezetünknek, a Textilipari Műszaki és Tudományos Egyesületnek rendezvényére, melyet a szektorban érdekelteknek szerveznek.
    Több Magyar Ruházati Terméket a Magyar Piacra! (klikk ide)
    A Fórum 2010. március 23-án a Trend2 Divat Nagykereskedelmi Központban lesz, és még lehet rá jelentkezni.
  • A Fórumon résztvevő tagjaink beszámolnak az elhangzottakról. Ismert, hogy a textil és ruházati ipar és kereskedelem érdekkörében jelentősen és jól körülhatároltan sérülnek a női, kis- és középvállalkozói érdekek. A szekció tagjainak tapasztalatai alapján érdekvédelmi tevékenységünket fokoznunk kell, mert a szektor és a benne foglalkoztatott vállalkozók és főként női munkavállalók gazdasági jelentőségét alulértékelik.
    Az elviselhetetlen közterhek, az átláthatatlan, és ezért nagyon költséges vállalkozói környezet, ellehetetlenítik a vállalkozásokat, és növelik a teljes bizonytalanságban élő munkanélküliek számát.

    A kkv szektor tudja mit akar.
    Vállalkozni, élni, dolgozni!
    Mit tegyünk, kihez fordulhatunk?

Nincsenek megjegyzések: