2009/09/06

Terveink

A nyitott Elnökségi Ülésünk 20 főnél több érdeklődőt vonzott.
A résztvevőknek egy része volt csak egyesületünk tagja. Hasznos és érdekes hozzászólásaikkal segítették megbeszélésünket azok is, akik pártoló tagokként először látogattak meg bennünket.

A következő programok megszervezéséről határoztunk.
  • 2009. október 6-án "Marketing a Válságban" Ujvári Mária BKIK marketing csoportjának vezetője után, Horváth Zsuzsanna Tagtársunk marketing szakértő tanácsait, Detre Annamária elnökségi tagunk fogja kiegészíteni.
  • 2009. november 3-án "Túléljük, vagy elbukunk" Hogyan tervezzük vállalkozásunk gazdálkodását a következő évre? Előadók a SEED kisvállalkozás-fejlesztési tanácsadói.
  • 2009. december 1-én "Jótékonysági lim-lom licit és karácsonyi házi vásár" az évbúcsúztatón.
  • 2010. január 5-én "Az adószakértő válaszol" Adó és könyvelési tanácsadás az előzetesen összegyűjtött kérdésekre.
  • 2010. február 2-án "Stílus és divat" Hogyan öltözzünk? Mit mond a stylist, a kereskedő és mi.
  • 2010. március 2-án "Ki kicsoda?" Tagjaink bemutatják vállalkozásaikat. Hogyan lehetünk egymás üzleti partnerei.
  • 2010. március 4-én MÜE jubileumi rendezvény Középpontban a civilek és civil szervezetek összefogása, mint az érdekérvényesítés egyetlen lehetősége.
Az idő rövidsége miatt nem tudtunk beszélgetni minden tervbe vett témáról.
A legfontosabb ezek közül az, hogy az önkéntes munkával elvégezhető feladatokra több tagunkat kell bevonnunk, mert hiába tervezünk ígéretes programokat, ha az előkészítésük nehézkes és halasztanunk kell a megvalósításukat.
Kérjük, hogy jelentkezzetek a kisebb- nagyobb feladatokra! Nemcsak média, adó és pénzügyi szakértők segítségét kérjük, hanem adminisztrációs és szervezési feladatokra is várunk önkénteseket.
Vállalkozói érdekeinket csak saját magunk tudjuk képviselni!

Nincsenek megjegyzések: