1994/11/01

MÜE a Klubhálón

Magyar Üzletasszonyok Egyesülete

A Magyar Üzletasszonyok Egyesülete közhasznú szervezet, amely 1994-ben alakult azzal a céllal, hogy kapcsolatteremtési lehetőséget és szakmai fórumot biztosítson az üzleti életben érvényesülni akaró tagjainak.

Bárki csatlakozhat
hozzánk, aki sikeres vállalkozóvá szeretne válni. Legyen akár családi-vállalkozás vezetője, vagy csak a vállalkozással kacérkodó kismama, esetleg munkanélkülivé vált nő vagy kíváncsi egyetemista, aki elszánta magát, hogy kis befektetéssel és sok munkával boldogulni akar az üzleti életben.

Szakmai programjaink, tréningjeink segítenek az üzleti életben az eligazodásban, információ gyűjtésben. Tevékenységünket aktívan támogatja a SEED Alapítvány, amely tagjainkat oktatással, fórumok szervezésével támogatja.

Az egyesület munkáját az 5 tagú elnökség és a tagok önkéntes munkavállalás formájában végzik.

Civil szervezetünk színvonalasabb, szervezettebb tevékenységéhez szívesen látunk, a közösség érdekében tenni akaró, az üzleti élet bármely területén hasznosítható tapasztalatokkal bíró mentorokat és más önkéntes munkát vállaló tagokat is.

Egyesület vendégei között volt már a dél-afrikai nagykövet asszony, pszichológusnő, újságírónő, művészek és politikusnők, akik női témákról, a női önérvényesítésről, és a nők lobbitevékenységéről beszéltek.

A vállalkozóvá válást és a vállalkozói létet segítik a jogi, gazdasági, pénzügyi, és marketing szakértők meghívásával szervezett klubnapjaink. Tagjainknak lehetősége van találkozóinkon bemutatni vállalkozásaikat, terveiket. Egymás megismerésével, megbízható üzleti partnerekre is lelhetünk a klubban.

Az elméleti segítségen túl arra is lehetőségünk van, hogy a Bizalom Családi Hitelünk segítségével mikróhitelt nyújtsunk vállalkozó és vállalkozó szellemű tagjainknak.

Amiben segítünk:
  • Üzleti kapcsolatépítés

  • Tájékozódás a vállalkozás jogi, gazdasági környezetéről

  • Szakmai programok, oktatás

  • Női témák, női vállalkozás, női vállalkozóvá válás, női lobbitevékenység

  • Kapcsolat más női szervezetekkel, érdekvédelem

  • Mikróhitel

Klubnapunkat minden hónap első keddjén 17 óra 30-kor a Magyar Üzletasszonyok Egyesületének klubjában Bp. VI. Andrássy u. 124. I. emeletén (Rippl-Rónai utca sarok) tartjuk.

Honlapunkon tájékozódni lehet az aktuális programjainkról.



Elérhetőségeink:
  • Magyar Üzletasszonyok Egyesülete
    elnök: Kamarás Györgyi Telefon: +36 30 280 38 46

  • E-mail: mue@merci.tm.hu
    Honlap: http://uzletasszonyokegyesulete.hu/

  • Postacím: 1052 Budapest, Károly krt. 16.

Nincsenek megjegyzések: